top of page

DJ SILVAN STOET

O N L Y  T H E  B E S T
70s  80s  90s  00s and NOW

DJ Silvan Stoet

Silvan Stoet heeft door de jaren heen zijn sporen ruimschoots verdiend als DJ bij grote evenementen en op het gebied van presentatie en entertainment. 

 

Hij werkte dertien jaar als publieksopwarmer bij tientallen grote tv-shows als Idols, Staatsloterij Show, Weekend Miljonairs en X-Factor en weet hierdoor in te spelen op de sfeer van grote groepen mensen.

Silvan hoorde je 13 jaar lang bij Radio Veronica en is sinds april 2017 maakt hij programma's bij Radio 10 met De Grootste Hits Allertijden.

 

Sinds 1996 treedt hij al op als DJ bij bedrijfsevenementen. Lees meer... 

Menu

DJ Silvan Stoet

biografie

Silvan Stoet heeft door de jaren heen zijn sporen ruimschoots verdiend op het gebied van presentatie en entertainment. Hij werkte elf jaar als publieksopwarmer bij tientallen grote tv-shows als Idols, Staatsloterij Show, Weekend Miljonairs en X-Factor.

 

 

Sinds 1996 gaat hij al op pad voor o.a. de Radio Veronica Drive-in Show, Yorin FM, de Hitkrant Mega Party en BreakOut Dance Party.

 

 

Daarnaast was Silvan vier keer resident DJ van het Holland Heineken House, tijdens de Olympische Spelen in Japan 1998, Australië 2000, Salt Lake City 2002 en Griekenland 2004. Dit evenement groeide uit tot de ontmoetingsplek van sporter en supporter.

 

 

Tijdens de Olympische huldigingen zorgde Silvan samen met de VIP gastpresentatoren zoals Erica Terpstra, Jack van Gelder, Paul de Leeuw, Humberto Tan en zelfs Zijne Koninklijke Hoogheid Koning Willem Alexander van Oranje Nassau voor bijzondere en onvergetelijk momenten.

 

Ook draaide hij in 2009, 2010, 2011, 2012 en 2013 tijdens het Oud&Nieuw Staatsloterij Event op het Museumplein, de Dam en bij het Scheepvaartsmuseum in Amsterdam. Hij werkte samen met Roel van Velzen, Marco Borsato, Anouk, Trijntje Oosterhuis en vele anderen.

 Silvan verzorgt in de afgelopen jaren als DJ de events voor bedrijven als Telegraaf, Eneco, SHELL, de NS, KPMG, Pon Dealer, Hoogvliet, Mercedes Benz Nederland, Randstad enz. Daarnaast hoor je hem als DJ bij Radio Veronica en sinds april 2017 bij Radio 10.

​

 

"Als geen ander voelt Silvan de juiste sfeer aan en weet hij van elk evenement een ongekend succes te maken." Lees hier meer reviews...

 

Biografie Silvan Stoet

Reviews

Bedrijfsevenementen / Publieksevents

Ben Liebrand

Nederlandse DJ / Master mixer

"Silvan Stoet, Top DJ,Top Collega, altijd goede zin, iedere keer een feest!"

Ben Liebrand

Reviews

LET OP! Deze agenda wordt niet automatisch bijgewerkt, dus neem altijd contact op voor een beschikbaarheidscheck.

 

DJ Silvan Stoet
Hard Rock Cafe Amsterdam Silvan Stoet

Hard Rock Cafe Amsterdam Silvan Stoet

Silvan Stoet Dutch Valley

Silvan Stoet Dutch Valley

Golden Earring - voorprogramma

Golden Earring - voorprogramma

Koningsdag in Utrecht

Koningsdag in Utrecht

Bedrijfsfeesten en events

Bedrijfsfeesten en events

Silvan Stoet presentatie

Silvan Stoet presentatie

Gelijk contact?

Bel De Boeker Agency

+31 20 7 600 610

  • White Instagram Icon
  • White Twitter Icon
  • White LinkedIn Icon
  • White Facebook Icon

Contact

Gelukt! Je bericht is verzonden!

Contact
Agenda
  • Facebook - Grey Circle
  • Twitter - Grey Circle
  • Instagram - Grey Circle

c 2015 Medsto Media

bottom of page